fbpx

Tarneaeg 3-5 tööpäeva!

Kuivõli Greip

13,00 

Kuivõli greibi aroomiga on nahahooldustoode, mis on valmistatud looduslikest õlidest. Imendub kiiresti ning ei jäta nahka õliseks. Suurepärane toode kuiva naha niisutamiseks.

 

Kasutamine

Enne kasutamist soovitame alati toodet katsetada ega nahk pole toote suhtes allergiline või tundlik.

 

Koostis

INCI: Prunus Amygdalus Dulci (magusa mandli õli), Vitis Vinifera (viinamarjaseemneõli), Rubus Idaeus Seed Oil (vaarikaseemneõli), Parfum

 

Kogus

100ml



 

 

 

Kategooria:

Kirjeldus

 

  • Magusa mandli õli – Niisutav

 

Magusa mandli õli on niisutav pehmendava toimega õli, aidates nahal säilitada niiskust ning jättes naha mõnusalt pehmeks. Mandliõli osaleb naharakkude uuenemise protsessis, omab põletikuvastast toimet, leevendab päikesepõletust ning kuivast nahast tingitud sügelust.

 

  • Viinamarjaseemneõli – Kaitsev

 

Viinamarjaseemneõli on kerge ja mitte-rasvane, mis tähendab, et see imendub kiiresti. Samuti on rikas E-vitamiini poolest, mis on tuntud oma antioksüdantsete omaduste tõttu. Lisaks sisaldab õli ka rasvhappeid, mis kaitseb nahka keskkonnakahjustuste, näiteks UV-kiirguse ja saaste eest.

 

  • Vaarikaseemneõli – Toitev 

 

Vaarikaseemneõli sisaldab rohkelt A ja E-vitamiini, mis toidab ja niisutab nahka, pidurdab vananemisprotsesse ning aitab nahal taastuda. Lisaks on vaarikaseemneõlil põletikuvastased omadused. Toimib efektiivse ja loodusliku UV-kiirguse filtrina.

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Kuivõli Greip”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga